Specialister i brandvinduer siden 1985

CL producerer, leverer og monterer brandvinduer af højest kvalitet, og hjælper med at sikre den bedste brandsikring til dit formål.
Ring til osSkriv til os

Brandvinduer – i standard- og specialmål

CL Brand har dét, du skal bruge

CL Brand er en del af CL Glas.  Vi har siden 1985 specialiseret os i at producere, levere og montere løsninger i brandsikkert glas, herunder også brandvinduer og brandsikre fuldglasvægge.​

Få uforpligtende tilbud

Ring direkte og fortæl os, hvad du skal bruge, så får du et uforpligtende tilbud.

Tryk for at ringe

Send os en mail og fortæl os, hvad du skal bruge. Skriv også dit telefonnummer, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud

Send os en mail

Brandsikre døre og vinduer med automatisk røgventilation

CL Produkter

Brandvindue

Vi producerer brandvinduer og øvrige brandelementer på mål på vores værksted i Rødding. Vi leverer og monterer i hele Danmark. Kontakt os ganske uforpligtende for et godt tilbud. 

Brandsikker glasfacade - brandvinduer

​Det du skal vide om  brandsikre vinduer

Brandglas kan, i modsætning til almindeligt glas, modstå høj varme, uden at glasset ødelægges. Der findes forskellige typer af brandglas, hvor nogle sørger for, at temperaturen på den anden side af glasset ikke bliver så høj, at der går ild i noget.

Brandbeskyttende glas har til formål at holde flammer, røg og røggasser tilbage, så det ikke spreder sig fra et rum til flere andre rum.

Normer for brandvinduer

Når det gælder brandvinduer, findes der flere kategorier, men de mest almindelige er EI-30 og EI-60, som hindrer brandgennemtrængning i henholdsvis 30 og 60 minutter. Brandglas isættes, så det overholder samme normer.

Udendørs skal der som regel bruges glas i to lag, og indendørs bruges et lag. Vi kommer selvfølgelig altid ud til den pågældende opgave og finder den løsning, som brandsikrer bedst muligt. Brandglas ligner i de fleste tilfælde almindeligt glas, men fås også i mat eller med et støbt net af ståltråd inde i glasset.

Brandvinduer på mål

Da vi selv kan producere alle typer brandvinduer på vores værksted i Rødding, er vi naturligvis leveringsdygtige i brandvinduer på mål. Tag kontakt til os og fortæl os hvad du skal bruge, så laver vi den bedste løsning til dig. 

Brandvindue – Tværsnit

Brandvindue
brandsikre vinduer

cl brandelementer er en del af en helhedsløsning

CL GLAS OG ALUMINIUM

GLASFACADER & ALUMINIUMSFACADER
INDVENDIGE GLASVÆGGE, NEW YORKERVÆGGE OG FULDGLASVÆGGE
BRANDELEMENTER, BRANDSIKRE DØRE OG VINDUER
AUTOMATISKE DØRE, BUTIKSDØRE OG BERØRINGSFRI DØRÅBNING