Vi er specialister i brandelementer siden 1985

CL producerer, leverer og monterer brandelementer i hele Danmark.
Ring til osSkriv til os

Brandelementer – også specialfremstillet på mål

Gå ikke på kompromis med brandsikringen

Hos CL Glas er vi specialister i brandelementer og sikring mod brandsmitte, både indendørs og udendørs. Vi producerer vores brandelementer på vores fabrik i Sønderjylland og kører ud og monterer løsningen for dig.  Det betyder, at det er det samme team der håndterer din løsning fra start til slut, og dermed minimeres risikoen for fejl og brist i sikkerheden. 

Vi kan producere brandelementer på standardmål og vi kan lave 100% skræddersyede løsninger til store såvel som små opgaver.

Få uforpligtende tilbud

Ring direkte og fortæl os, hvad du skal bruge, så får du et uforpligtende tilbud.

Tryk for at ringe

Send os en mail og fortæl os, hvad du skal bruge. Skriv også dit telefonnummer, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud

Send os en mail

Brandelementer - indvendig brandsikker glasvæg

​Hvad koster brandelementer?

Den eksakte pris for vores brandelementer afhænger af det pågældende projekt. Et standard brandelement koster typisk væsentligt mindre i indkøbet, mens brandelementer på specialmål eller lavet til særlige formål måske koster mere i indkøbet, men har højere værdi i det store billede.

Prisen afhænger også af, om du alene ønsker at købe brandelementerne stykvis eller om om de skal monteres som en del af en større løsning.

​Uanset om der er tale om en simpel eller mere kompliceret opgave, så står vi klar til at løse den til konkurrencedygtige og rimelige priser. Du bør derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du ønsker professionel brandsikring.

 

Branddøre og brandglas er ikke altid nok

Selvom både branddøre og brandglas effektivt sikrer mod ild, røg og varme, så er det i mange tilfælde ikke nok, hvis en brand først slipper løs. Du bør nemlig også sikre dig, at materialerne omkring selve glasset opfylder brandtekniske krav, hvis sikkerheden skal være helt i top.

Det betyder med andre ord, at hele konstruktionen skal leve op til standarderne for brandbeskyttende konstruktioner i byggeri. Det samme gælder for monteringen af eksempelvis en branddør. Det er nemlig også væsentligt, at selve tætningsmaterialet lever op til disse standarder, hvis branddøren skal have den ønskede effekt.

Vi har naturligvis helt styr på disse standarder og sørger derfor altid for at overholde dem alle, når vi løser opgaver hos vores kunder. Du er med andre ord garanteret, at løsningerne er holdbare og sikre, og at de virkelig er brandsikre i en så høj grad, at det kan gøre en markant forskel for dig.

Vi finder en løsning, som matcher dit behov og budget

Vi har mange års erfaring med brandelementer og brandsikring, og har derfor løst mange forskellige opgaver hos tilfredse kunder. Vi skræddersyr altid en løsning, som passer lige til dine behov samt dit budget, og som sikrer dig på den mest optimale måde. Vi kommer naturligvis altid til aftalt tid og rydder op efter os selv hver eneste gang. Du kan derfor trygt samarbejde med os.

Brandelementer – Tværsnit

Brandelementer - Udendørs vinkel
Brandelementer - Vinkel - indendørs sikring
Brandelementer - Brandsikker facade element

cl brandelementer er en del af en helhedsløsning

CL GLAS & ALU

GLASFACADER & ALUMINIUMSFACADER
INDVENDIGE GLASVÆGGE, NEW YORKERVÆGGE OG FULDGLASVÆGGE
BRANDELEMENTER, BRANDSIKRE DØRE OG VINDUER
AUTOMATISKE DØRE, BUTIKSDØRE OG BERØRINGSFRI DØRÅBNING