Branddøre på mål - af højeste kvalitet

CL producerer, leverer og monterer branddøre i hele Danmark. Vi laver også branddøre på mål og som en del af en større helhedsløsning.
Ring til osSkriv til os

Brandsikre døre – indvendigt og udvendigt

CL er specialister i branddøre

Så hvis du har brug for en kompetent løsning inden for branddøre, uanset om det er til indvendig eller udvendig brandsikring, så tag kontakt til CL Brandelementer.

Vi producerer, leverer og monterer førsteklasses produkter, i standardmål såvel som i specialmål, og som dele af større løsninger indenfor branddøre og brandsikring.

Vi tilbyder også salg af branddøre stykvis eller flere, pakket på paller og leveret til byggeprojekter. 

Få uforpligtende tilbud

Ring direkte og fortæl os, hvad du skal bruge, så får du et uforpligtende tilbud.

Tryk for at ringe

Send os en mail og fortæl os, hvad du skal bruge. Skriv også dit telefonnummer, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud

Send os en mail

Ponzio branddøre - Indvendig branddør

Vi producerer selv branddøre på mål på vores værksted i Rødding i Sønderjylland. Vi leverer og monterer i hele Danmark og er kendte for vores høje service. 

branddøre - enkeltfløjet

Hvad skal du vide om branddøre

CL Brand er en del af CL Glas. Vi har mere end 35 års erfaring med branddøre og – vinduer. Når vi taler branddøre, er der to elementer, vi skal være opmærksomme på: Brandglas og konstruktionen omkring glasset.

Glasset i en branddør – og i brandelementer i det hele taget – er brandglas, som kan modstå høj varme, uden at glasset ødelægges.

Typer af brandsikkert glas

I vores branddøre anvender vi tre forskellige typer af brandglas, som på hver sin måde effektivt beskytter mod ild og varme: trådglas, borosilikatglas og flerlagsglas.

​​Da vi kan lave vores brandsikre døre og vinduer selv i vores fabrik, kan vi derfor lave præcis den løsning, der er den rigtige i dit tilfælde.

Brandbeskyttende glas har til formål at holde flammer, røg og røggasser tilbage, så det ikke spreder sig fra et rum til flere andre rum. Når det gælder branddøre, findes der flere kategorier, men de mest almindelige er EI-30 og EI-60, som hindrer brandgennemtrængning i henholdsvis 30 og 60 minutter. Brandglas isættes, så det overholder samme normer.

Indendørs eller udendørs branddør?

Udendørs skal der som regel bruges glas i to lag, og indendørs bruges et lag. Vi kommer selvfølgelig altid ud til den pågældende opgave og finder den løsning, som brandsikrer bedst muligt. Brandglas ligner i de fleste tilfælde almindeligt glas, men fås også i mat eller med et støbt net af ståltråd inde i glasset.

Branddørens materiale

Selvom dørens brandglas sikrer effektivt mod ild, røg og varme, så er det i mange tilfælde ikke nok, hvis en brand først slipper løs. Det er naturligvis også vigtigt, at materialerne omkring selve glasset opfylder brandtekniske krav, hvis sikkerheden skal være helt i top.

Det betyder med andre ord, at hele konstruktionen skal leve op til standarderne for brandbeskyttende konstruktioner i byggeri. Det samme gælder for monteringen af eksempelvis en branddør. Det er nemlig også væsentligt, at selve tætningsmaterialet lever op til disse standarder, hvis branddøren skal have den ønskede effekt.

Vi har naturligvis helt styr på disse standarder og sørger derfor altid for at overholde dem alle, når vi løser opgaver hos vores kunder. Du er med andre ord garanteret, at løsningerne er holdbare og sikre, og at de virkelig er brandsikre i en så høj grad, at det kan gøre en markant forskel for dig.

Branddøre – Også som skydedøre og automatiske døre

Vores søsterselskab CL Automatik er specialiseret i automatiske skydedøre og servicering af automatiske døre. På vores værksted bygger vi dørene på mål, og kan derfor også lave automatiske brandskydedøre. Det er i mange tilfælde også muligt at sætte dørautomatik på eksisterende branddøre, så I ikke behøver erstatte en velfungere branddør med en ny, blot fordi I gerne vil have automatisk døråbning. 

 

Branddør – Tværsnit

Branddøre - tværsnit
Ponzio branddøre - Indvendig branddør
automatiske Branddøre med glas
branddør som skydedøre - Der kan også sætte dørautomatik på eksisterende branddøre.
Ponzio Branddøre
Eksempel på kontruktionen af en branddør
tætning i branddør
Brandsikre døre og vinduer

cl brandelementer er en del af en helhedsløsning

CL GLAS OG ALUMINIUM

GLASFACADER & ALUMINIUMSFACADER
INDVENDIGE GLASVÆGGE, NEW YORKERVÆGGE OG FULDGLASVÆGGE
BRANDELEMENTER, BRANDSIKRE DØRE OG VINDUER
AUTOMATISKE DØRE, BUTIKSDØRE OG BERØRINGSFRI DØRÅBNING